Älvbacka

Alla inlägg under mars 2013

Av Yvonne - 3 mars 2013 19:05

Såg ni min "fyndsoffa" från Reprisen för 450 spänn, jag är iallafall jättenöjd! Inte ett fel på den och äkta skinn...  

Igår morse (lördag) åkte det härliga gänget hem till Stockholm med flyget, det har varit jättekul att ha dom här, Anna Petter och de tre små tjejerna Edit Rut och Sally...    man är ganska slut det går inte att komma ifrån för

det har varit full fart från tidig morron till sen kväll  och det har ridits på Kompis, hoppats med kaninerna, ritats och målats så det har stått härliga till m.m m.m...och så har vi ätit vegetariskt hela veckan även om det en dag slank ner några köttbitar, annars lagar Anna och Petter jättegod vegetarisk mat!  

Måste ge mina hundar en stor eloge för hur fint dom anpassar sig när det blir "storfamilj" i huset, lugna och stabila ligger vovvarna och sover avslappnat bland barn och leksaker på köksgolvet...Molly lärde sig snabbt att det är fördel att ligga nedanför Sallys stol när det är mat, med spjuvern i blicken kollar Sally in alla vid bordet medan hon smyger ner handen på sidan om stolen och släpper ner en godbit till Molly som låter sig väl smaka!  Ja Vilja är inte sämre hon och tar tillfället i akt när det bjuds!

Nu hoppas jag att Anna skickar lite bilder för "bloggens" räkning!  


Det har snöat inatt, ganska mycket, har ju varit härligt väder ett tag nu och då börjar förståss vårkänslorna spira!

Tänk att man aldrig lär sig, vintern ÄR ju längre än så här...det kom föresten ett riktigt regnväder en dag och efter det blev det rena isgatan på gården och det har ju gjort att nu måste vinterskorna på pållarna igen!

Tog mej iallafall en riktigt härlig vintertur med Moe på förmiddan i orörd snö, hur mysigt som helst och det gick bra att ta oss över den isiga gårdsplanen utan skor!

Inte ett spår på rakbanan eller i skogen och snön gick emellanåt opp till knäna på Moe...det hade drivit en del sen nattens snöoväder.


I övrigt har hästarna fått vila för det går inte att köra , alldeles för riskabelt med isen under snön, men Stjärnan och hennes "lillasyster" har jag pysslat med ikväll, borstat och grejat..provar nog att bekanta henne med selen imorron .

Blir intressant att komma igång med henne!  

Av Yvonne - 1 mars 2013 16:05

 

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards